انقلاب بزرگ در درمان قطعی سرطان ریه با اسپادژن

دانشمندان اسپادژن موفق به کشف درمان قطعی سرطان ریه  شده اند که نشان دهنده اوج نوآوری پزشکی است. این درمان، بر خلاف درمان های ناکارامد قبلی، دارای توانایی فوق العاده ای برای مقابله با چالش های متنوعی است که متخصصان در طول تاریخ  درمان سرطان ریه با آن دست به گریبان بوده اند. این درمان با استفاده از اطلاعات و داده های گسترده و وسیع پزشکی، تجربیات بالینی و پردازش آن با فناوری فوق پیشرفته و با تکیه بر تجزیه و تحلیل گروه بزرگ دانشمندان اسپادژن و سیستم فرمان دهی و کنترل بر پایه هوش مصنوعی و استفاده از نوآوری منحصر به فرد در بکارگیری سیستم دارورسانی نانوذرات موفق به درمان قطعی سرطان ریه در تمامی مراحل با نتیجه اعجاب آور 92/7 درصدی گشته است که دارای حق ثبت اختراع می باشد.

سرطان ریه

سرطان ریه زمانی اتفاق می‌افتد که سلول‌های غیرطبیعی رشد کنترل‌ناپذیری داشته باشند و این سلول‌ها باعث ایجاد تومور در ریه شوند. در سال 2022، سرطان ریه به تنهایی باعث مرگ حدود 2.09 میلیون نفر در سراسر جهان شده است. نرخ بقای پنج ساله برای افراد مبتلا در هنگام تشخیص زود هنگام سرطان ریه، ۵۶ درصد است، این رقم زمانی که سرطان دیر تشخیص داده می‌شود، تنها به ۵ درصد کاهش می‌یابد ولی با این حال، تنها ۱۶ درصد از سرطان‌های ریه در مراحل اولیه تشخیص داده می‌شوند.
سرطان ریه ( lung cancer ) از نظر بافت شناسی به دو شکل اصلی طبقه بندی می شود: سرطان ریه سلول کوچک (SCLC) و سرطان ریه سلول غیر کوچک (NSCLC) که خود شامل چندین زیر گروه (آدنوکارسینوم، کارسینوم سلول سنگفرشی و کارسینوم سلول بزرگ)  است که هرکدام دارای ویژگی های بالینی و درمان مجزا هستند. SCLC حدود ۱۵ درصد ازموارد ابتلا به سرطان ریه را شامل می‌شود در حالی که NSCLC تقریباً عامل ۸۵ درصد موارد سرطان ریه می باشد.

علائم سرطان

برخی از علائم معمول سرطان ریه عبارتند از:

  • .درد استخوان (به دلیل متاستازها – معمولاً ستون فقرات، لگن و استخوان های بلند)
  • .درد قفسه سینه (به دلیل حمله تومور به پلور یا دیواره قفسه سینه)
  • .سرفه بدون دلیل حداقل به مدت ۳ هفته (با یا بدون سرفه خونی)
  • .کاهش وزن ناخواسته (بیش از ۵% در ۶ ماه)
  • .تنگی نفس
  •  

علائم سرطان

برخی از علائم معمول سرطان ریه عبارتند از:

  • .درد استخوان (به دلیل متاستازها – معمولاً ستون فقرات، لگن و استخوان های بلند)
  • .درد قفسه سینه (به دلیل حمله تومور به پلور یا دیواره قفسه سینه)
  • .سرفه بدون دلیل حداقل به مدت ۳ هفته (با یا بدون سرفه خونی)
  • .کاهش وزن ناخواسته (بیش از ۵% در ۶ ماه)
  • .تنگی نفس

مراحل بیماری سرطان ریه

سرطان ریه سلول غیر کوچک (NSCLC)، شایع ترین نوع سرطان ریه است که دارای پنج مرحله است.
مرحله صفر: سرطان فقط در پوشش مجاری هوایی است، به بافت های عمیق تر حمله نکرده و به خارج از ریه ها گسترش نیافته است.
مرحله اول: سرطان در بافت های ریه است اما در غدد لنفاوی یا سایر اندام ها نیست.
مرحله دوم: سرطان به غدد لنفاوی مجاور در همان سمت قفسه سینه با تومور یا به دیواره قفسه سینه، دیافراگم یا پوشش خارجی ریه گسترش یافته است.
مرحله سوم: سرطان به غدد لنفاوی در دو طرف قفسه سینه، به مدیاستن (ناحیه بین ریه ها) یا به سایر ساختارهای قفسه سینه مانند قلب، مری یا نای گسترش یافته است.
مرحله چهارم: سرطان به اندام های دور مانند مغز، استخوان ها، کبد یا غدد فوق کلیوی گسترش یافته است.
سرطان ریه سلول کوچک (SCLC) یک نوع سرطان ریه کمتر شایع اما تهاجمی تر است و دارای دو مرحله است.
مرحله محدود:
سرطان فقط در یک لوب ریه و غدد لنفاوی مجاور در همان سمت قفسه سینه است.
مرحله گسترده: سرطان فراتر از یک لوب ریه و غدد لنفاوی مجاور گسترش یافته است و ممکن است به غدد لنفاوی دور، یا سایر اندام ها رسیده باشد.
اطلاع از مرحله سرطان ریه به تعیین بهترین گزینه‌های درمانی و پیش آگهی برای هر بیمار کمک می کند. درمان ممکن است شامل جراحی، شیمی‌درمانی، پرتودرمانی، ایمونوتراپی، درمان هدفمند یا مراقبت تسکینی باشد. میزان بقا و امید به زندگی در بیماران مبتلا به سرطان ریه، به عوامل زیادی از جمله نوع و مرحله سرطان ، سن بیمار، سلامت کلی و میزان پاسخگویی به درمان وابسته است.

محدودیت های درمان های فعلی سرطان ریه

با وجود پیشرفت های عمده در درمان سرطان ریه، این سرطان همچنان یکی از علل اصلی مرگ و میر در جهان است. موانع در طراحی درمان های موثر عبارتند از:

  1. مقاومت در برابر درمان: در حالی که درمان های هدفمند موجود مانند ایمونوتراپی برای بسیاری از بیماران مبتلا به سرطان ریه موفقیت آمیز بوده است، برخی افراد به مرور زمان نسبت به این درمان ها مقاومت نشان می دهند.
  2. ناهمگونی سرطان ریه: سرطان ریه یک بیماری پیچیده با انواع متعدد و جهش های ژنتیکی مختلف است. شخصی‌سازی برنامه‌های درمانی براساس ویژگی‌های فردی، به‌ویژه برای بیمارانی که جهش‌های نادر یا کمتر شناخته شده دارند، برای جوامع پزشکی همچنان یک چالش باقی مانده است.
  3. عوارض جانبی: عوارض جانبی درمان های رایج برای سرطان ریه در بسیاری از موارد قابل توجه بوده و می تواند بر کیفیت زندگی بیمار تأثیر بگذارد.
  4. تشخیص در مراحل پایانی: با وجود پیشرفت های اخیر در تشخیص زودهنگام، در بسیاری از موارد سرطان ریه دیر و در مراحل پیشرفته تشخیص داده می شود.
  5. گزینه های درمانی محدود درموارد پیشرفت سرطان ریه: برای بیماران مبتلا به سرطان ریه پیشرفته یا متاستاتیک، دستیابی به یک درمان موثر و کارآمد می تواند دشوار باشد.
  6. هزینه بالای درمان: بسیاری از درمان‌های جدیدتر، به‌ویژه درمان‌های هدفمند مانند ایمونوتراپی، هزینه بر بوده و می توانند چالش‌های متعددی را برای بیماران ایجاد کنند.
  7. فرار سلول های سرطانی از سیستم ایمنی: سلول های توموری به دلیل تغییراتی بر سلول های خود از دید سیستم ایمنی پنهان شده و از تیررس سیستم ایمنی در امان می مانند.
  8. مسمومیت مرتبط با درمان های مرسوم سرطان مانند پرتودرمانی و شیمی درمانی: شیمی درمانی می تواند منجر به مسمومیت ریوی شده که با علائمی مانند سرفه، تب، تنگی نفس (سختی در تنفس) و هیپوکسمی (سطح پایین اکسیژن در خون) ظاهر می شود. ریزش مو، تهوع و استفراغ، کاهش اشتها و کاهش وزن، موکوزیت دهان و دستگاه گوارش، یبوست یا اسهال، خستگی و افزایش خطر عفونت از دیگر عوارض جانبی این بیماری است.
  9. ایجاد التهاب: القای پاسخ التهابی در بدن به دلیل درمان با داروهای مهارکننده‌های ایمونوتیک، که در آن پاسخ التهابی بدن به بافت آسیب‌دیده، تحمل بیمار را مختل کرده و اثربخشی درمان با این داروها را کاهش می‌دهد.
  10. عوارض جراحی: از جمله تشکیل لخته خون، فیستول برونکوپلور، درد قفسه سینه یا ریه و آتلکتازی ریه.

کشف و نوآوری درمانی برای سرطان ریه که از محدودیت‌های موجود فراتر رود و در عین حال دقت و سرعت بی‌نظیری را در تمام مراحل بیماری ارائه می‌دهد، یک پیشرفت بزرگ در علم پزشکی خواهد بود. چنین پیشرفتی تأثیر عمیقی برافزایش امید به زندگی بیماران، سیستم های مراقبت های بهداشتی و بهبود سلامت عمومی جامعه خواهد داشت.

کشف و نوآوری بزرگ و انقلابی ما در درمان سرطان ریه

در تلاش های بی وقفه ما برای مبارزه با سرطان ریه، رویکرد درمانی نوآورانه ای  پدید آمده است که درمان قطعی سرطان ریه را در تمامی مراحل و تمامی انواع سرطان ریه به ارمغان می آورد. شرکت ما مفتخر است که از یک رویکرد انقلابی پرده برداری کند:

تجویز بهینه ترین ترکیب و دوز درمانی نانودارو به همراه اکسیژن تراپی از طریق کنترل هوش مصنوعی جهت درمان قطعی سرطان ریه

ما در حال آغاز دوره جدیدی از درمان شخصی و مؤثر سرطان ریه هستیم. درهسته درمان متحول کننده ما، یک رویکرد پزشکی شخصی سازی شده (Prsonalize medicine) نهفته است که درمان را با علائم حیاتی بیماران تطبیق می دهد. سیستم کنترل هوشمند ما که توسط الگوریتم‌های پیشرفته هوش مصنوعی طراحی شده است، می‌تواند علائم حیاتی بیمار را با دقت و سرعتی بی‌نظیر پردازش و تجزیه و تحلیل کرده و در نتیجه دستورات درمانی شخصی و دقیق را برای مریض تجویز کند. فرآیند درمان با صدور دستورالعمل‌هایی توسط سیستم کنترل هوش مصنوعی برای تنظیم دوز دقیق و ترکیب بهینه دارو و اکسیژن آغاز شده و با استفاده از یک سیستم نبولایزر پیشرفته با فشار و غلظت صحیح بر اساس نیازهای منحصر به فرد بیمار، به دقت به ریه تحویل داده می شود. این روش پیشگامانه تضمین می‌کند که هر بیمار یک رژیم شخصی‌سازی شده و بهینه را دریافت کند، تا پتانسیل موفقیت با این درمان به حداکثر رسیده و در عین حال عوارض جانبی را به حداقل ممکن کاهش دهد.

در تلاش برای تحقق انقلابی در استراتژی‌های درمان سرطان ریه، توجه ما به یک ترکیب قدرتمند جلب شد. این ترکیب ابتدا به دلیل نقش مهمی که در پاسخ ایمنی بدن ایفا می‌کند، مورد شناسایی قرار گرفت و سپس ویژگی‌های منحصر به فرد این ماده در ازبین بردن سرطان ریه، ما را به ادامه تحقیقات در مورد این مولکول سوق داد.

مکانیسم های سلولی دارو در از بین بردن سرطان ریه

استرس اکسیداتیو: این ماده یک مولکول بسیار واکنش پذیر است که می تواند استرس اکسیداتیو را در سلول ایجاد کند. استرس اکسیداتیو به عدم تعادل بین تولید گونه‌های فعال اکسیژن (ROS) و توانایی بدن برای سم‌زدایی اشاره دارد. در سلول های سرطانی، استرس اکسیداتیو می تواند منجر به آسیب به اجزای سلولی مانند پروتئین ها، لیپیدها و DNA شود.
القای آپوپتوز (مرگ برنامه ریزی شده سلولی): آسیب DNA و استرس اکسیداتیو می تواند مسیرهای آپوپتوز مختلف را در سلول سرطانی فعال کند. این مسیرها شامل یک سری رویدادهای بیوشیمیایی هستند که در نهایت منجر به فعال شدن کاسپازها می شوند. کاسپاز ها آنزیم هایی هستند  که مسئول آغاز فرآیند آپوپتوز بوده و مسیرهای سیگنالینگ مختلفی را تعدیل می کنند این آنزیم ها در نهایت بقا و مرگ سلولی را تنظیم می کند.
فعال سازی کالپین: این ماده  پروتئازهای وابسته به کلسیم به نام کالپین ها را فعال می کند. کالپین ها تعدادی از پروتئین هایی را که در بقای سلولی نقش دارند مانند Bcl-2 و p53، جدا کرده و در نهایت منجر به القای آپوپتوز می شوند.
پاسخ ایمنی: القای آپوپتوز در سلول های سرطانی باعث تحریک پاسخ ایمنی می شود. سلول های سرطانی در حال مرگ سیگنال هایی را آزاد می کنند که سلول های ایمنی را به محل تومور جذب می کند. این ویژگی توانایی بدن در تشخیص و از بین بردن سلول های سرطانی را افزایش می دهد.
پارگی لیزوزوم: این دارو، لیزوزوم ها را که اندامک هایی حاوی آنزیم های تجزیه کننده هستند پاره می کند. انتشار این آنزیم ها در سیتوپلاسم می تواند به اجزای سلولی آسیب برساند و باعث القای آپاپتوز شود.
سرطان ریه یکی از چالش های بزرگ سلامت جهانی است و همچنان نیازمند استراتژی‌های درمانی نوآورانه بوده که بتواند به طور موثر سلول‌های سرطانی را هدف قرار دهد و در عین حال برای اثر گذاری بیشتر از سیستم ایمنی بیمار استفاده کند. در این روش درمانی،  داروی مورد استفاده به دلیل توانایی منحصر به فردش در القای آپوپتوز در سلول های سرطانی و همچنین تقویت پاسخ ایمنی، به عنوان یک عامل امیدوار کننده ظاهر شده است. مکانیسم اثر دوگانه دارو، آن را به عنوان یک فرآورده دارویی موثر در درمان سرطان ریه قرار می دهد.مطالعات ما با بررسی این ماده به عنوان یک درمان بالقوه سرطان ریه آغاز شد. با استفاده از سنجش‌های کشت سلولی در شرایط آزمایشگاهی و آنالیزهای in vivo (درون تنی)، طیف وسیعی از غلظت‌های ماده برای تأثیر آنها بر رده‌های سلولی سرطان ریه مورد ارزیابی قرار گرفت تا تأثیر آن بر مرگ سلول‌های سرطانی و تنظیم سیستم ایمنی بررسی شود. نتایج آزمایشات ما نشان داد که فراورده حاصل باعث القای مسیرهای آپاپتوز در سلول های سرطانی می شود. این پدیده با تنظیم مثبت همزمان نشانگرهای مرتبط با سیستم ایمنی همراه بود که به طور قابل توجهی، نشان دهنده پتانسیل فعال شدن سیستم ایمنی در پاسخ به درمان با این فراوده در محیط سلول های سرطان ریه است.

یافته‌های به دست آمده ازاثر بخشی فراورده حاصل در از بین بردن سلول های سرطانی سکوی پرشی برای تلاش‌های تحقیقاتی ما  با هدف از بین بردن سرطان ریه فراهم کرد.

طراحی سیستم دارورسانی مبتنی بر نانوذرات برای درمان سرطان ریه

چالش های ما نه تنها در یافتن عامل درمانی موثر،  بلکه در دارورسانی دقیق آن به سلول های سرطانی ریه نیز نهفته بود. گام بعدی در مطالعه ما با بررسی استفاده از نانوذرات مختلف به عنوان حامل برای انتقال و انتشار فرآورده دارویی مورد نظر در نزدیکی سلول‌های سرطان ریه ادامه یافت.
تمرکز این نوآوری بر توسعه یک سیستم دارورسانی مبتنی بر نانوذرات بود که قادر است نه تنها دارو را به سلول های ریه برساند، بلکه آزادسازی آن را در نزدیکی سلول‌های سرطانی تسهیل کند. در مراحل اولیه تحقیق ، روش‌های مختلف دارورسانی مورد بررسی قرار گرفت که هر کدام مجموعه‌ای از چالش‌های خاص خود را داشتند. با این حال، با توجه به بررسی پتانسیل هر کدام  از آنها برای غلبه بر موانع دارورسانی ریه و در عین حال حصول اطمینان از نزدیکی به سلول های سرطانی، در نهایت نوع خاصی از نانوذرات برای دارورسانی استفاده  شد. آزمایش های متوالی به منظور دارورسانی به کمک نانوذره مورد نظر به دقت مورد بررسی قرار گرفت تا توانایی آن برای نبولیزاسیون و رسیدن به بافت ریه بهینه شود. قابل ذکر است، نامزد نهایی نانوذره ما توانایی قابل توجهی در نبولایز شدن به طور موثر و همچنین انتشار کارآمد و یکنواخت در بافت ریه را نشان داد. آزمایشات بعدی حول ارزیابی ایمنی، اثر بخشی و کارایی ساختار نانوذره انجام شد. تجزیه و تحلیل‌های دقیق آزمایشگاهی فرآهمی زیستی نانوذره و پتانسیل آن برای آزادسازی موثر دارو به شیوه‌ای کنترل‌ شده را نشان داد.
نقطه اوج اصلی این تحقیق بر بارگذاری و رهایش بهینه کنترل شده دارو در ساختار نانوذره مورد نظر متمرکز بود که ساختار نانوذره ما با انجام یکسری تغییرات پایداری و ویژگی‌های رهاسازی کنترل‌شده ای را در شرایط آزمایشگاهی از خود نشان داد. با دارورسانی نانوذره حامل دارو، از طریق نبولیزاسیون به ریه بیمار، اطمینان حاصل شد که دارو دقیقاً به محل سلول های سرطان ریه هدایت می شود و عوارض جانبی ناشی از انتشار گسترده آن به حداقل برسد. این نوآوری دارای حق ثبت اختراع می باشد.

سرطان ریه را شکست می دهیم

برای درمان پیشرفته سرطان ریه با ما همراه باشید. فناوری های پیشرفته و راهنمایی و پشتیبانی حرفه ای ما، عملکرد بالینی شما را بهبود می بخشد و بهترین نتایج را برای بیماران به ارمغان می آورد

نبولایز نانودارو همراه با اکسیژن تراپی با استفاده از سیستم تجویزی هوش مصنوعی  در درمان سرطان ریه

در تلاش های بی وقفه ما در دارورسانی  از طریق نانوداروی طراحی شده به سلول‌های سرطان ریه، با چالشی مهم مواجه شدیم که این چالش، پیدا کردن دوز مناسبی بود که اثربخشی درمانی لازم را داشته و در عین حال ایمنی بیمار را تضمین کند. نبولیزاسیون دارو در ریه ممکن است نوسانات پیش بینی نشده ای را در سطح اشباع اکسیژن (SpO2) خون نشان دهد که نیاز به مداخله فوری دارد. برای مدیریت این علائم، ما از قدرت هوش مصنوعی (AI) برای طراحی یک سیستم کنترل هوشمند استفاده کردیم که نه تنها سلامت بیمار را حفظ می‌کند، بلکه درمان را به صورت پویا براساس نیازهای فیزیولوژیکی منحصر به فرد هر بیمار شخصی‌سازی می‌کند. سیستم کنترل هوشمند ما از الگوریتم های هوش مصنوعی برای تجزیه و تحلیل علائم حیاتی بیمار استفاده می کند تا مجموعه‌ای از علائم حیاتی بیمار را به‌طور جامع  پردازش و تجزیه و تحلیل کند. با بهره گیری از آخرین پیشرفت های هوش مصنوعی و علم داده های پزشکی، این سیستم پیشرفته با دقت و سرعت استثنایی ارزیابی های دقیق و جامعی را از شرایط بیمار و نحوه درمان  ارائه می دهد. این سیستم فرآیند خود را با جمع آوری مداوم اطلاعات  متنوعی از علائم حیاتی بیمار آغاز می کند و طیف وسیعی از پارامترها، از جمله ضربان قلب، فشار خون، تعداد تنفس، سطوح اشباع اکسیژن و سایر علائم مرتبط بالینی را در بر می گیرد. این  داده ها به طور پیوسته تحلیل می شوند . با شناسایی همبستگی ها، ناهنجاری ها و ارتباط بین داده ها، سیستم هوش مصنوعی به درک جامعی از وضعیت فیزیولوژیکی بیمار دست می یابد. این بینش عمیق، بستری را برای تجویز موثر دستورات دارویی  لازم ایجاد می کند. سیستم کنترل هوشمند با استفاده از تجزیه و تحلیل لحظه ای علائم حیاتی بیمار، دستورات دقیق دارویی را با دوزهای متناسب با نیازهای فیزیولوژیکی منحصر به فرد بیمار تجویز می کند. این فرآیند پیچیده تلفیقی از دستورالعمل های پزشکی مبتنی بر شواهد، اصول دارویی و داده های خاص بیمار است. این سیستم با پاسخگویی لحظه ای به نوسانات علائم حیاتی، تضمین می‌کند که تجویز دارو به طور مداوم با نیازهای فیزیولوژیکی بیمار مطابقت داشته باشد.سیستم هوش مصنوعی ما با پردازش یکپارچه علائم حیاتی بیمار و تجویز به موقع دستورات دارویی ، مراقبت از بیمار را به سطوح بی‌سابقه‌ای از دقت، ایمنی و اثربخشی ارتقا می‌دهد. هماهنگی پیچیده بین تنظیم تجویز دارو و اکسیژن درمانی یک چرخه مراقبت مداوم ایجاد می کند که به صورت پویا با وضعیت فیزیولوژیکی منحصر به فرد هر بیمار سازگار است. نتایج به دست آمده ازاین  طریق نه تنها بر چالش نوسانات اشباع اکسیژن غلبه کرده است، بلکه روش درمان شخصی بی سابقه ای را برای درمان سرطان ریه ایجاد می کند. 
درمان مبتنی بر هوش مصنوعی نه تنها به نظارت بر علایم حیاتی بیمار می پردازد ، بلکه ما را به سمت دوره جدیدی از درمان شخصی و مؤثر سرطان ریه سوق می‌دهد.

ویژگی های این روش درمانی  شامل : 

 اثربخشی جامع : این درمان پیشگامانه توانایی قابل توجهی برای مبارزه موثر با سرطان ریه در همه مراحل و انواع آن دارد. درمان قطعی ما شاهد موفقیت بی نظیری در از بین بردن سلول های سرطانی حتی در پیشرفته ترین مراحل، از جمله سرطان ریه مرحله IV بوده است. کارآزمایی‌های بالینی دقیق نرخ قابل‌توجهی 92/7 درصدی را نشان داده‌اند که ایمنی و اثربخشی این درمان تغییر دهنده زندگی را تأیید می‌کند.
دقت بی‌نظیر: این درمان با استفاده از پیشرفته‌ترین روش‌های تشخیصی علائم حیاتی بیمار را با دقت شگفت انگیزی شناسایی می کند و امکان شخصی سازی  درمان را مطابق با نیازهای هر فرد فراهم می آورد. این سیستم با از بین بردن حدس و گمان و به حداقل رساندن آزمون و خطا، نتایج درمان را بهبود می بخشد.
 مداخله سریع: زمان در درمان سرطان نقش اساسی دارد و این نوآوری با سرعت بی سابقه  در حال تشخیص و  تجویز غلظت مناسبی از دارو و اکسیژن می باشد.
 فاقد عوارض جانبی : این درمان نوآورانه با درک عمیق از پیچیدگی های بیولوژی سرطان ریه طراحی شده است. در نتیجه، تنها سلول‌های سرطانی را هدف قرارداده و در عین حال از آسیب به  بافت‌های سالم جلوگیری می‌کند.
تأثیر جهانی: کشف این درمان انقلاب جدیدی را برای درمان سرطان ریه در سراسر جهان ایجاد می کند.

مراحل درمان سرطان ریه

برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید

پیمایش به بالا
ارتباط با تیم پشتیبانی اسپادژن

سلام چطور میتونم کمکتون کنم؟